web creation software

Mikrotűs Frakció RF működési elve

A kezelés lényege, hogy apró mátrix elhelyezkedésű tűket (mikro tűket) szúrva a bőr felsőbb rétegeibe (2mm), magas rádiófrekvenciás impulzust alkalmazunk (5MHz) 0,6 másodpercen keresztül. 

Ennek hatására a bőrfelszín alatt apró hegek képződnek ami a bőr összehúzódásához vezet.

Egy kezeléssel 10%-os öszzehúzódást érhetünk el és már az első kezelést követően 1-2 órával érezhetjük a hatását (feszülő bőr).

Egyszerre kezeli a bőr felső- és középső rétegét olyan módon, hogy a bőrfelszínen minimális sérülést ejtve a hatás a kötőszöveti rétegben teljesedik ki. A tűk helyzete révén a köztük lévő térben maximális elektromos hőhatás alakul ki. A bőr középső rétegében leadott rádiófrekvenciás impulzusok stimulálják a kollagén termelődését.A tűszúrások minimális felszíni sérülései sebgyógyulási folyamatot indítanak be, ennek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz. A kezelés hatására a bőrfelszín egyenletesebbé válik, csökken a ráncok mélysége, a bőr visszanyeri, feszességét. 

Elsősorban az apróbb ráncok kezelésére alkalmazzák (szarkaláb) Illetve a gyulladt aknékból visszamardt felszíni hegek eltávolítására. Továbbá a kitágult pórusok mérete csökken,

A frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés hatékony és biztonságosan alkalmazható megoldás bőrszíntől függetlenül. Akezeléseket a nyári hónapokban is lehet alkalmazni.  

A kezelési minimális fájdlommal jár és a munkavégzést nem befolyásolja. Így a páciens azonnal visszatérhet a hétköznapi életéhez.

 

ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEK 

• Arcbőr feszesítés 

• Bőrfiatalítás arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen

• Tág pórusok

• Aknés hegek

• Striák kezelése

• Műtéti hegek halványítása

Tű-nélküli Thermage RF működési elve

 A kezelés lényege, hogy hasonlóan tűs mátrix elrendezéshez itt apró elektródák (9x9) hozzáérnek a bőrfelszínhez (nincs szúrás) és ezeken a kontakt pontokon hatol be a nagyfrekvenciás RF (5Mhz) és itt a bőrréteg (és kizárólag a bőrrétegben) fejti ki a thermokoagulációs hatását. Mivel a bőrrétgeben (pontosabban a bőr felszíne alatt) enyhe égési sérülés (Mikron nagyságú) keletkezik, a gyógyulási fázisban beindul a kollagén termelődés és megkezdődi bőrfeszesítő hatását. 

Fontos: a bőrfeszesítő hatás csak akkor következik be ha a készülék legalább 5Mhz-es frekvencia tartományban működik. Ennek ok az úgynevezett SKIN hatás ami szerint minél nagyobb frekvenciával mozognak az elektronok egy vezetőben (ebben az esetben bőr) annál inkább a vezető külső felülete felé szűkül a vezetési tartománya. Vagy is ha 2 MHz es tartományt használunk (behatási mélység 5-10mm között) akkor sokkal inkább a bőralatti zsírszövetre gyakorolunk hatást mint az irha rétegre. Mivel nem az a célünk, hogy lefogyasszuk a páciensek arcát így minimum 5Mhz-re van szükség ami ebben az esetben 1-3mm között fejti ki leginkább hatását.

Egy kezeléssel kezeléssel 5%-os öszzehúzódást érhetünk el és már az első kezelést követően 4-5 órával érezhetjük a hatását (feszülő bőr). 

Ezel a fajta kezeléssel főleg az arc tónusát lehet visszanyerni. Továbbá a kitágult pórusok méretét is lehet csökkenteni. Kiválóan alkalmas még a mell feszesítésére és az intim zóna (nagy ajkak) feszesítésére is. Viszont nem alkalmas a bőrfelszín homogenizálására (Akne heg). 

A kezelés fájdalom mentes és a munkavégzést nem befolyásolja. Így a páciens azonnal visszatérhet a hétköznapi életéhez.

ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEK  

• Arc tónus feszesítés .

• Bőrfiatalítás arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen 

• Mell feszesítő hatás

• Intim bőrfeszesítés (Nagy ajkak.)

• Tág pórusok 

Mobirise

NBW-FR200 

ÁR:  1 950 000 + ÁFA
3 év Magyarországi Teljeskörű Garancia.

Mikrotűs Frakcionált RF és Thermage RF.

Kezelőfejek száma:  2 db (1db mikrotűs frakció RF és 1 db Thermage RF)
Mikrotűs Spot méret:  MFR: 25-/49-/81-tűs.   ( steril TIP külön megvásáorlható)
Thermage Spot méret: 6x6-elektróda.
Energiasűrűség: 50 J/cm2
RF frekvencia: 5MHz
Mikrotűs Impulzus idő: 100-600ms
Thermage Impulzus idő: 100-3000ms
Súly: 35 kg
10"-os érintőképernyős kijelző

Felhasználási terület:

A készülékkel kiválóan lehet Akne hegeket enyhíteni vagy akár eltávolítani (több kezelés alkalmával).
Mélyránc kezelés, illetve tartósan megmaradt ráncok és szarkalábak eltávolítása.
Erős bőrfeszesítő, bőrmegújító és pórus összehúzó hatású.